Duverbo

De beste oplossing voor jouw vloer

Steven Priem

Over Duverbo

Duverbo, dat is duurzaam verbouwen. Wij leggen de focus op het plaatsen van binnenvloeren, wandtegels, terrassen en opritten. Wij staan garant voor een totaaloplossing. Duverbo zorgt voor een gepast ontwerp en een vlotte service doorheen het volledige project. Wij streven naar perfectie en zoeken steevast naar duurzame oplossingen voor uw project. Aarzel niet om bij herstellingen beroep te doen op onze diensten.

Als zaakvoerder van Duverbo is Steven Priem uw aanspreekpunt. Naar gelang het soort project laten wij ons bijstaan door professionele partners. Onze eindbestemming ligt in het realiseren van uw vraag. Bij grotere werken wordt samen gewerkt met een architect. Bij de werken wordt steeds naar een zo hoog mogelijke afwerkingsgraad gestreefd. Hierbij is de keuze van de materialen en werkmethode zeer belangrijk. Daarom wordt altijd, in overleg met de bouwheer, de materiaalkeuze en de uitwerkingsmethode op voorhand besproken.

Het maken van een voorontwerp, uitbraak, verbouwing en voorbereidingen van de ruimte wordt voorzien door Duverbo. Vloeropbouw, PUR, chape, vloerverwarming en nutsvoorzieningen wordt indien nodig uitgevoerd door een van onze vaste partners. Hierdoor bent u zeker dat alles vlot verloopt en wordt uitgevoerd volgens de regels der kunst.

Hopend uw plannen spoedig te mogen realiseren.

Voor en tijdens de werken heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen en noden. Na de werken wordt alle afval opgeruimd en volgt een oplevering van de werken. Duverbo staat garant voor een correcte prijs en hoge afwerkingsgraad.

Steven Priem
Zaakvoerder Duverbo

DUVERBO | site by Dieter Hautekeete